Nieuws: (voor het laatst bijgewerkt op 11jan2021)

Actie Kerkbalans 2021

“Geef vandaag voor de kerk van morgen” is het motto waaronder de actie kerkbalans 2021 start op 16 januari. Meer erover vindt u in de AKB-2021 folder. Een 20-tal collectanten zullen de gemeente waarbij de corona maatregelen in acht genomen worden. Mocht u desondanks overgeslagen worden, meldt u zich dan bij kerkrentmeesters@hervomdhaaften.nl.

Beeld en geluid om mee te kijken

In de kerk is een nieuwe camera geďnstalleerd zodat u wanneer u niet in de kerk kunt zijn de dienst nog beter live kunt volgen. Natuurlijk brengt dat kosten met zich mee. Wilt u het uwe daarin bijdragen, dan kan dat door op de camera hiernaast te klikken.

Maatregelen ten aanzien van de uitbraak van het coronavirus

Haaften, 5 september 2020,

L.S.

We zijn dankbaar dat we als gemeente met beperkingen weer kunnen samenkomen in de kerk en in de Hoeve. Natuurlijk gelden er voorschriften, ingegeven door RIVM en onze regering. Neemt u die steeds goed in acht.

Raadpleeg het gebruiksplan wanneer u meer wilt weten over de gang van zaken tijdens de zondagse erediensten.

Behoort u niet tot de genodigden, maar wenst u bij een dienst aanwezig te zijn, neem dan contact op met onze scriba of mail naar reserveren@hervormdhaaften.nl .

Met hartelijke groet,

Kerkenraad Hervormde gemeente Haaften.