Nieuws: (voor het laatst bijgewerkt op 7jun2021)

Restauratie Dakvoet van de kerk.

Na een voorbereidingstijd van 5 jaar stond de kerk in de steigers omdat de dakvoet aan groot onderhoud toe was. De werkzaamheden zijn bijna afgerond en de steigers worden in fases verwijderd

Wilt u meer weten over de restauratie of een bijdrage leveren om de kosten te dekken? Kijk dan hier.

Maatregelen ten aanzien van de uitbraak van het coronavirus

Haaften, 5 september 2020,

L.S.

We zijn dankbaar dat we als gemeente met beperkingen weer kunnen samenkomen in de kerk en in de Hoeve. Natuurlijk gelden er voorschriften, ingegeven door RIVM en onze regering. Neemt u die steeds goed in acht.

Raadpleeg het gebruiksplan wanneer u meer wilt weten over de gang van zaken tijdens de zondagse erediensten.

Behoort u niet tot de genodigden, maar wenst u bij een dienst aanwezig te zijn, neem dan contact op met onze scriba of mail naar reserveren@hervormdhaaften.nl .

Met hartelijke groet,

Kerkenraad Hervormde gemeente Haaften.